Титульна сторінка - Редактор (Вісник гуманітарних наук, 2024)
Усі статті пройшли незалежне подвійне сліпе рецензування та були схвалені до публікації Редакційною колегією журналу Рекомендовано до друку Віченою радою Приватним закладом вищої освіти "Міжнародним класичним університетом імені Пилипа Орлика" (протокол №3 вiд 30 жовтня 2024 р.)